................................................................................................................................................................... ...................................................................................................................................................................

Monday, 19 December 2011

oh ini sangat manis!

hi:)
da lama tak tgk blog kan.oh ingt kan dah tak de blog.ahahaha.
maklum la skrg ni aku busy sikit.aku sekarang da jadi wanita bekerjaya.aku keje kat butik baju baju gitu lah best jugak la.copp! ade sape sape tanye tak?takde?fine!-______-

eh eh abaikan luahan hati diatas.ni ade cerita yg sangat manis nak share.tak tahu la kalau semua dah tahu.kan tp aku tak kira aku nak share jgk.

tadaaa :)


meh layan ni betul manis tak tipu^^







unik rite?aku suka lah suka sangat. walaupun anda tak kenal saya tp saya dah tgk vdeo ni jd congratulation for ur engagement Dena Bahrin:)




p/s: em time aku nanti cane plak eyh?ahahaha

5 comments:

Elie Lily said...

surulah Reza buat macam tu jugak! hahah

cikmalumalu said...

kalau suruh dah jd tak terkejut.ahahaha

mysara ramlan said...

yeah!! finally.. lamanya nak update wanita bekerjaya ni tau!

cikmalumalu said...

yeah!eh mai2 jap eh ade customer.ahahaha

mysara ramlan said...

suke tau!! hahaha... always ada customer u olls!! tak mampu i!! haha..