................................................................................................................................................................... ...................................................................................................................................................................

Thursday, 29 December 2011

dua puluh 6 haribulan 12.

assalamualaikum.

* mase bace entry ni persaan mesti ingat hari ni 26 tau.aku mmg nak post pada tarikh tu.tapi aku ada masalah peribadi dgn line internet.so hari ni la dapat post.






26.12.2011

hari ni hari jadi cerita gadis kanta l3kap. oh! sape gadis tu eyh.dia lah ekin yang cantek.op tipu je.
ekin mesti kau tertunggu tunggu kan call dari aku.*ceit perasan ni.hahaha. aku mmg saje je nak jadi org last yg wish beday kau.tahu tak kenapa sebab selalunya ape ape yang last mesti akan diingati.ehhehe


taksangka muncung die seksa op seksi.

 gadis kanta l3kap.

  

oppppp!terupload sekali! :p



"i wish you a lovely day, not just today because it is your birthday, but all year round. may you always wake up in the morning with a smile on your face. happy birthday to you dear."




p/s:dear ekin please kurangkan kegelabahan anda.i love u friendTQ:)





2 comments:

Shi said...

nad..tenkiu soooo much..! hahaa.. memule tu memang la nk men touching2 ngn ko, tp bile lepas bace entri ni.. dari touching jadi touched. haha. tenkiu.. tenkiu kat siblings ko yg sudi nyanyi. ;) tenkiu.

p/s : huduhnye aku. (o___0)

A Girl Like You said...

And i like this post! mcm comel & ikhlas :)

May ur friendship last! :)