................................................................................................................................................................... ...................................................................................................................................................................

Friday, 7 October 2011

suka suka sedih bersama:)

hello!

semenjak duasetengah tahun yang lalu kehidupan aku sebagai perantau(bajet study dekat oversea) di tempat orang membuatkan kehidupan aku menjadi suka suka sedih bersama..

semuanya buat sesame kan.rindu plak:(.OP takboleh sedih sedih sangat sebab ini memang la akan terjadi jugak.setiap pertemuan akan berakhir dengan perpisahan dan setiap perpisahan akan membawa ke pertemuan balik semula.heeeee.

nak cerita dekat awak awak sekalian yang kawan kawan kita semua nya ohsem. taksangka dorang suka nak kawan dengan kita yang ngada ngada ni.mekaseh kawan!

nak pegi dekat sorang sorang la:

okey kita citer yang balik pertama dulu :

Jinie
Jinie roommate aku.tapi mase sem 1 roommate aku Atin.jinie roommate yang baik.dia suka makan kimchi sambil tengok movie.dia suka makan.tapi dia kurus je.jinie lawa tapi kadang kadang dia garang.kadang kadang je.dia suka tolong aku.mekaseh jinie.sentiasa kejut aku dari tido walaupun lepas kejut tu kau kena marah tapi still kau kejut jugak.mekaseh.walaupun kadang kadang aku tak macam roommate kau tapi aku tetap sayang kau tahu.best kenal dengan kau.jinie aku nak mintak maaf atas semua silap aku dekat kau tau:))

Yana
My umi.imissu.umi teng sebab sudi jadi umi nad.umi mekaseh sebab selalu je layan nad yang ngada ngada ni 'umi tolong cantekkan blog nad' 'umi nak pinjam shawl' 'umi nak biskut' 'umi nak pinjam internet jap malas nak laptop la' 'umiiiiiiiii.....rindu nak panggil yana dengan panggilan umi.bila boleh panggil lagi?yana nad bertuah dapat kenal dengan yana.nad nak mintak maaf atas semua silap nad k:)

Eli
si gadis munggil yang menawan.eli baik hati.eli macam mama mama orangnya sebab die matang and dia pandai masak.wah best kan.eli baik.cantek.nad suka bergosip and bercerita dengan eli.eli suka tak?tolong suka.eli pandai dalam bab pakai baju cantek cantek ni.nad suka tgk gaya eli berfesyen tau.eh jap entah eli ni ambik cos fashion tak?ehehehe.best dapat kenal dengan gadis munggil ni.sebabnya macam macam petua yang eli da bagithu dekat nad>,<.suka.eli nad nak mintak maaf atas semua silap nad dekat eli tau:)

Mai
ini merupakan gadis pertama yang aku kenal masa sampai dekat uitm.ulangi gadis tau.teheee.mai baik.kadang kadang mai cepat emosi tapi lepastu dia yang teremosi sendiri sampai menitiskan air mata.tu lah hati dia lembut sebenarnya nampak je gagah perkasa tapi sebenarnya*teeeeeettt* ahahahaha kan da bagi tahu dia memang gadis.mai mekaseh sebab bagi telinga kau untuk aku jerit.mekaseh sangat sangat.aku tahu kau memang suka nak buat camtu kan.mai kau marah tak aku panggil kau giant?kalau kau marah pun aku tak takut sebab aku nak jugak panggil kau giant.giant.giant.^^!mai mekaseh sebab sampai habis study pun kau masih dengan aku.bertuah dapat kenal dengan kau .aku nak mintak maaf stas semua kesilapan aku  dekat kau.ye::)

Ekin
perempuan yang cantek.tapi dia tak tahu yang dia sebenarnya cantek.tak pun dia sengaja tak perasan dengan kecantikan dia.o maybe.ehehe.ekin suka gelabah dengan kelam kabut.dia suka bercerita.macam macam cerita dia ade.hmm berapa umur dia ni sebenarnya?dulu dia kate dia otai jadi dia dapat la buli aku.sebab aku tak otai.dia ambik diary aku mase tu.geramnya.tapi itu cuma kejap sebab dia tak macam otai pun.kihkihkih.ekin.karma.haih sekarang aku da terbuli kau.kai marah tak?kalau kau marah pun aku tak kisah.sebab aku tahu kau kan otai setakat kena buli dengan aku ape lah sangat kan-____________-ahahahahha.suka dapat kenal kau tau.ekin aku nak mintak maaf atas semua silap aku eh^^!

Mia
pembuli tegar.semua orang dalam rumah dia buli.tak kisah sama ada penghuni tetap ataupun penghuni tak tetap dia mesti nak buli jugak.hehehe.dia hebat. cantek macam neelofa.tapi dia lagi suka lisa surihani.tapi tapi dia lagi kalau aku panggil dia macam ni"eh u ni adik miss putri rite"?dia akan terus senyum sampai ke telinga.\ macam ni ^________________________^.mia mekaseh sebab selalu kejut aku walaupun mase kejut tu kau kena marah.ehehe.sorry selalu marah kau.mia selalu je happy walau dalam keadaan ape pun dia mesti happy je.oh maybe sebab ni lah muka dia macam budak budak form 3.eh macammana aku boleh terpuji kau ni.ahahaha.best dapat kenal dengan kau.mia aku nak mintak maaf atas semua silap aku dengan kau.:)

Jijie
kembar kita.tipu kan.tengok hidung tak same pun.ahahaha.jijie cantek macam nad nikita.jijie baik.selalu tolong nad yang ngada ngada ni,mekaseh tau.nad suka nak gosip dengan jijie.jijie suka tak?jijie macam kakak sebab kadang kadang jijie garang.jijie melatah.bila melatah pun jijie tetap cantek jugak.ahhaha.haih rindu plak nak kacau jijie melatah.bila lagi dapat kacau jijie melatah?nad suka beli ape ape dengan jijie sebab selalunya taste kita sama jadi banyak barang yang kita dah beli sama sama kan.^^!beruntung dapat kenal dengan jijie.jijie nad nak mintak maaf tau atas semua silap nad:)

NAD
pemilik blog ini.nagada nagada.gedik.cepat stress.suka jerit jerit.suka nyanyi kuat kuat.suka sakit sakit.suka makan asam,suka makan pedas.suka minum mocha.
terima kaseh kerana bertahan dengan segala perangai pelik aku ni.terima kaseh sebab sangat sabar jaga aku time aku sakit.mai,jinie,gg,ekin,mia,eli,yana korang memang ohsem.


p/s:nanti besok satu lagi nad upload gambar oke!^^.



6 comments:

Elie Lily said...

nak nangis ni naddd!! rindunya kat korang semuaa! :(
sayang nad sangat2..take care okey? ada rezeki kita jumpa lagik.. xoxo! :)

mysara ramlan said...

adoiyai, menitik air mata aku... Insyaallah ade rezeki kita jumpa lagi.. and pleasee jangan jerit daahh sebab telinga aku dah pekak!!!!!!! grrrrr

Arnorziahtul said...

nad, miss you too. thanks utk jd kawan gg jgk. soory utk semua okay.. hehe .

rindu kamu !!!

cikmalumalu said...

eli:jgn nangis lagi tau.syg eli lg bnyk.
okey eli pun tc.kalau ade rezeki kita mmg akan jmpa lg.heee>,<

cikmalumalu said...

mai:kan betul aku kate mai ni cepat teremosi.ehehe.
kalau kita jumpa nnty kau jgn rsau okey aku pasti akan menjerit sekuat hati kat telinga kau.

cikmalumalu said...

jijie miss u more and more ^^!