................................................................................................................................................................... ...................................................................................................................................................................

Saturday, 24 September 2011

tomorror ada exam!

hai!tahu tak besok aku ada exam..final exam bai!.so what?so aku bangun awal la sebab nak study.okey tipu.takde la awal sgt.em besokpaper subject Pn Jumi. dia ajar Malay Cultural Heritage.ha hambek kau subject heritage.minat sangat la kan.hahahaha.

bila belajar cultural heritage ni kan aku rasa macam wow uniknya negara aku ni. ha nampak la kan yg aku tak membuta time dia berceloteh dekat depan.cis!aku tak suka tido dalam class tau.tp kalau tido tipu tipu  tak pe.

okeh berbalik kepada tajuk tadii tomorrow ada exam.jadi aku pergilah mendapat kembali nota nota conteng subject ni sebab aku nak study la kan. tapi alangkah terkejutnya kiter bila nota nota tu da bertukar jadi...


tadaaaaaaaa:
^^v


takpayah nak tadaaa sgt lah.ni la hasilnya bila terover focus.haish.aku tak tahu la sejak bila aku jadi pandai melukis ni.walaupun macam lukisan budak derjah satu.oh tidak!mungkin lukisan dorang lagi cantek kan.so?

erm okey lah aku perlu bertungkus lumus untuk exam besok!^^

p/s:wish me luck please!!!!-________________-

1 comment:

iqa said...

good luck nad sygs =)